Betaalmethoden

Betaalmethoden

In de webshop van Innovator Cosmetics kunt u betalen middels onderstaande betaalmethodes:

- iDEAL

- Creditcard (Mastercard/Visa/American Express)

- Mistercash/Bancontact

- Paypal 

- Apple Pay

- Google Pay

- Shop Pay

Wanneer u problemen ondervindt bij het betaalproces van uw bestelling of wanneer u uw bestelling telefonisch plaatst, kunt u gebruik maken van het Sisow betaalsysteem. U ontvangt dan een orderbevestiging met een rechtstreekse betaallink.

Facturen

Wanneer uw bestelling is verzonden, ontvangt u een bevestiging in uw mailbox. Omdat het beter is voor het milieu, sturen wij de facturen digitaal.

BTW-tarief

Nederlandse klanten betalen voor al onze producten en diensten het standaard BTW-tarief van 21%. Klanten die in het buitenland woonachtig zijn en in bezit zijn van een geldig BTW/VAT nummer, kunnen aanspraak maken op vrijstelling van BTW. Wanneer u tijdens het afrekenproces uw geldige BTW/VAT nummer invoert wordt er een 0% BTW-tarief toegepast.

Kortingscode

Wanneer u een kortingscode heeft ontvangen kunt u deze tijdens het afrekenproces invullen. De korting wordt automatisch verwerkt. Kortingscodes zijn niet geldig in combinatie met andere acties of kortingscodes.

Terugbetalen

Heeft u onverhoopt uw bestelling dubbel geplaatst en betaald of wilt u uw bestelling annuleren? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice via +31 (0) 6 40 20 10 21 of info@innovatorcosmetics.nl. Bij annulering van uw bestelling worden 20% annuleringskosten in rekening gebracht. Wij streven ernaar om uw geld terug te storten binnen 14 dagen.