ABOUT

Russian Palette verkoopt producten van het Russische merk Innovator Cosmetics. IC is een fabrikant voor professionele en hoogwaardige producten in de schoonheidsindustrie. Zij zijn het snelstgroeiende bedrijf op het gebied van wimper- en wenkbrauw producten wereldwijd. 

- Made in Russia with love 🖤 -

Sinds 2012 
Eigen merken - Biolique Professional, Bronsun en MAYAMY - zijn gericht op gekwalificeerde Lash and Brow professionals. We hebben ook productlijnen voor thuisgebruik.

Eigen productie 
Alle materialen en verbruiksmaterialen zijn van eigen productie en zijn gemaakt met behulp van de nieuwste en moderne technologieën die een hoge kwaliteit onder strenge eisen garanderen.

De producten van IC bevatten 70% natuurlijke ingrediënten en voldoen aan internationale en Europese kwaliteitsnormen.

Voortdurende vooruitgang en ontwikkeling 
Innovator Cosmetics is niet alleen geïnteresseerd in haar eigen ontwikkeling, maar ook naar de actuele trends en vraag vraag van Lash and Brow-industrie en permanente make-up.
Daarom stellen en proberen zij altijd nieuwe doelen te bereiken en nieuwe producten te lanceren om al onze klanten tevreden te stellen.

Eigen opleidingsacademie 
Innovator Cosmetics heeft een eigen trainingscentrum dat helpt bij het opdoen van professionele vaardigheden en ervaring voor professionals in de permanente make-up en Lash and Brow-industrie.
Technologen van onze academie verzorgen seminars, cursussen, workshops en webinars. Onze studenten oefenen met het werken met merkproducten, doen ervaring op en als de training voorbij is, houden ze altijd contact. Elke student krijgt een Innovator Cosmetics certificaat van de internationale standaard.

Deelnames aan internationale beurzen en conferenties 
Jaarlijks neemt Innovator Cosmetics deel aan 's werelds meest populaire beurzen
en conferenties in de schoonheidsindustrie: CosmoProf, InterCHARM, Beautyworld en vele anderen.